Fotoalbum

Pia Backman med Personal

Välkommen till Bertilssons Kaffestuga - där allt är hembakat!

Mitt i det sköna naturreservatet i Delsjöområdet hittar Ni stugan, alldeles intill lilla Delsjön. Här kan Ni i en härlig atmosfär sätta er ner och avnjuta en god fika eller lättare lunch. En underbar mötesplats för familj & vänner, långt ifrån storstadens stress. Här kan Ni koppla av och finna ro för själen. Inne eller ute? Vill man sitta ute så finns det dynor & filtar att låna, säg bara till. Njut av våra goda smörgåsar, kanelbullar, pajer och bakverk. Härligt hembakat i vårt egna lilla bageri. Det är alltid lika mysigt i vår välbevarade gamla stuga från början på 1800-talet, där levande ljus och brasa ger värme i vintermörkret och rusket!

Stugans läge mitt i den inbjudande naturen och lugnet men samtidigt med närheten till Göteborg gör det perfekt för fest, konferens och föreläsningar i en unik miljö. Vi anpassar arrangemangen efter kundens behov, tag gärna personlig kontakt med oss.

Naturreservatet är fullt av fina promenadslingor. Här kan man också cykla, springa, paddla, åka skidor eller varför inte ta hästen!

Vi använder i möjligaste mån ekologiska alternativ och närodlade råvaror. Allt är hembakat och tillagat med omtanke på kvalitet och smak.


Hjärtligt Välkomna till oss!
"Saxat från bertilssonsstuga.se "

Dela den här sidan